Fagmessen udvider i Fredericia

Der er optimisme op til den syvende udgave af landbrugsfagmessen NutriFair i Fredericia, som finder sted den 17.-18. januar.

MESSE Det tegner lovende for fagmessen for husdyrproducenter, som for syvende gang åbner dørene i Messe C i Fredericia. Det sker i næste uge, onsdag den 17. januar og torsdag den 18. januar.

NutriFair-messen har fokus på produkter til indendørs mekanisering, inventar, foder, dyrevelfærd med mere.

Med tæt på 200 udstillere var messecentrets store hal A på 16.000 kvadratmeter allerede udsolgt i efteråret, og Messe C har besluttet at inddrage endnu en hal i udstillingsområdet. Det bliver i hal D, hvor der sættes fokus på energiproduktion, energiforbrug og -optimering,

- Den får navnet Agro Energy-sektion, og det bliver et stort aktiv for de besøgende, mener Morten Ihlow, som er salgschef i Messe C.

I den nye hal vil der være en scene, Agro Energy-scenen, hvorfra der vil være et særligt fokus på udstillere, der har produkter inden for området.

 

Faglige indlæg

Speakers Corner er igen i år en stor del af messen, hvor der begge dage kører forskellige faglige indlæg fyldt med inspiration til de besøgende.

Her kommer emnerne bredt omkring og omhandler både økonomi, farestier til løsgående søer, kalve- og kviepasning, medicinforbrug, afskallet havre, aktie- og ejendomsmarkedet, droner og meget mere.

 

Læs også