- Hvis vi får magre varer ind, har vi bedre afsætningsmuligheder og kan derfor få en højere pris for produkterne, lyder det fra eksportchef
Noteringsfradragene for en lav kødprocent bliver snart
større.
Fra den 4. maj kommer der nemlig nye regler hos Danish
Crown for kødprocenten i indleverede slagtesvin. Baggrunden er ifølge
slagterigiganten, at kommer der svin med en høj kødprocent ind, kan der
hjembringes en højere pris i eksportafdelingen.
- Hvis vi får magre varer ind, har vi bedre
afsætningsmuligheder og kan derfor få en højere pris for produkterne. Skal vi
afsætte mere på højprismarkederne, er det især magert kød, der er efterspurgt,
siger eksportchef Mads Stougaard på Danish Crowns egen hjemmeside og tilføjer:
- Vi har behov for en mere ensartet kødprocent, så vi ved,
hvad vi får ind – og hvad vi skal sælge. Hvis kødprocenten ligger højt, kan vi
samtidig hjembringe en højere pris, så der er rigtig god mening i det her.