Kødkvægsavlere landet over vil gerne vise forbrugerne, hvordan dansk kød bliver lavet, når der er åbent hus lørdag den 10. maj
På Kødkvægets Dag lørdag den 10. maj åbner en række
besætninger landet over stalddørene.
Initiativet er taget af landsorganisationen Dansk Kødkvæg
for at promovere danskproduceret kød.
- Jeg synes, vi skal vise vores gode dyr og gode kød frem,
så forbrugeren kan se, hvordan dansk kød bliver lavet, siger Henning Hansen,
Sulsted, der er formand for Dansk Kødkvæg.
- Vi vil gerne inspirere forbrugerne til at købe kød, de
kender oprindelsen på, og vi skal have skabt noget tillid mellem producenter og
forbrugere, tilføjer formanden.
Her er der åbent i det nord-, midt- og vestjyske:
Bodil Svaneborg, Hvidevej 23, 7470 Karup Aberdeen Angus
Preben Koch, Sangildvej 7, 7470 Karup, Skotsk Højland
Anita & Søren Pedersen, Røddingvej 1, 7480 Vildbjerg, Hereford
Bep og Morten Jensen, Havlandsvej 4, Kløv, 7700 Thisted, Limousine
Malene og Karl Andersen, Vestervigvej 182, 7752, Snedsted,
Dansk Blåkvæg og Dexter
Brian Korsgård, Holmegårdsvej 1, 7752 Snedsted
Mette & Leif Bach Sørensen, Allingvej 20, 8632 Lemming,
Hereford
Hedebo Angus Farm v. Søren Riis Vester, Fallevej 46, 8800
Viborg, Aberdeen Angus og Wagyu
Anni & Anders Søndergaard, Kammerherrevej 10, Tostrup,
9240 Nibe, Hereford
Inge Mette og Henning Hansen, Elkærvej 131, 9381 Sulsted,
Simmental
Lundgaard v/Jens Peter Christensen, Lounsvej 60, 9640 Farsø,
Hereford
Karen og Hans Nielsen, Hesselvej 68, 9640 Farsø, Aberdeen
Angus
Se mere på www.danskkoedkvaeg.dk