Kødkvægets dag

Kødkvægsavlere landet over vil gerne vise forbrugerne, hvordan dansk kød bliver lavet, når der er åbent hus lørdag den 10. maj

På Kødkvægets Dag lørdag den 10. maj åbner en række besætninger landet over stalddørene.

Initiativet er taget af landsorganisationen Dansk Kødkvæg for at promovere danskproduceret kød.

- Jeg synes, vi skal vise vores gode dyr og gode kød frem, så forbrugeren kan se, hvordan dansk kød bliver lavet, siger Henning Hansen, Sulsted, der er formand for Dansk Kødkvæg.

- Vi vil gerne inspirere forbrugerne til at købe kød, de kender oprindelsen på, og vi skal have skabt noget tillid mellem producenter og forbrugere, tilføjer formanden.

Her er der åbent i det nord-, midt- og vestjyske:

Bodil Svaneborg, Hvidevej 23, 7470 Karup Aberdeen Angus

Preben Koch, Sangildvej 7, 7470 Karup, Skotsk Højland

Anita & Søren Pedersen, Røddingvej 1, 7480 Vildbjerg, Hereford

Bep og Morten Jensen, Havlandsvej 4, Kløv, 7700 Thisted, Limousine

Malene og Karl Andersen, Vestervigvej 182, 7752, Snedsted, Dansk Blåkvæg og Dexter

Brian Korsgård, Holmegårdsvej 1, 7752 Snedsted        

Mette & Leif Bach Sørensen, Allingvej 20, 8632 Lemming, Hereford

Hedebo Angus Farm v. Søren Riis Vester, Fallevej 46, 8800 Viborg, Aberdeen Angus og Wagyu

Anni & Anders Søndergaard, Kammerherrevej 10, Tostrup, 9240 Nibe, Hereford

Inge Mette og Henning Hansen, Elkærvej 131, 9381 Sulsted, Simmental

Lundgaard v/Jens Peter Christensen, Lounsvej 60, 9640 Farsø, Hereford

Karen og Hans Nielsen, Hesselvej 68, 9640 Farsø, Aberdeen Angus

Se mere på www.danskkoedkvaeg.dk


 

Læs også