Maskincenter giver et bud på fremtidens landbrug

Maskincenter Sjælland og Kverneland Group holder Future of Farming Days, hvor produkter fra John Deere og Kverneland demonstreres

Når påsken er overstået, har sjællandske planteavlere og repræsentanter fra maskinstationer mulighed for at få præsenteret fremtidens markbehandlingsprodukter fra John Deere og Kverneland.

Den 24.-25. april afvikler Maskincenter Sjælland og Kverneland Group nemlig Future of Farming Days på Bregentveds arealer nær Haslev.

- GPS-bølgen har for længst indtaget landbruget, og vi glæder os til at vise, hvordan John Deeres Farmsight-teknologier og Kvernelands produkter til sammen kan bidrage til at optimere den enkelte bedrift, lyder det fra indehaveren af Maskincenter Sjælland, Hans Erik Karlshøj.

- Vi mærker en voldsomt stigende interesse for John Deeres autostyringssystemer, og næste skridt er JD Link — en trådløs onlinekommunikation mellem maskine og driftsleder eller servicemontør — samt ISO-bus, en avanceret elektronisk styring af maskinerne. Det er teknologier, som giver mulighed for at optimere bedriften og øge indtjeningen, og som vi vil fortælle meget mere om på vores event.

Medbringer bredt udvalg

Future of Farming Days består af en indendørs præsentation på storskærm af nye produkter og teknologier fra både John Deere og Kverneland. Efter præsentationen fortsættes der med praktiske demonstrationer i marken.

Hos Kverneland Group Danmark konstaterer salgschef Jesper Møller Nielsen, at det er første gang, at de holder så stort et arrangement på Sjælland:

- Og vi medbringer derfor et bredt udvalg af produkter fra vores portefølje, blandt andet vores CLC og CTS stubharver samt U-Drill og MSC+ såmaskiner, som vi glæder os til at vise frem og demonstrere.

Ud over præsentationer og demonstrationer byder Future of Farming Days blandt andet også på et fagligt indlæg fra maskinkonsulent Christian Rabølle fra Gefion.

Future of Farming Days er åben for alle, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Læs også