Nye topchefer i DLG’s tyske og svenske datterselskaber

Så er der udpeget nye topchefer til de DLG-ejede selskaber, HaGe og Svenska Foder

Carsten Klausen, som har været adm. direktør for DLG’s succesfulde svenske datterselskab Svenska Foder, bliver ny adm. direktør for DLG-koncernens største datterselskab, det tyske HaGe.

Johan Nordenblad og Claudio Pelsen overtager roret i Svenska Foder. DLG oplyser, at det sker for at styrke ledelsen, komme tættere på markedet og dermed styrke HaGe’s konkurrenceevne.

DLG’s koncernchef Kristian Hundebøll siger:

- Med Carsten Klausen har vi fået en specialist som har international erfaring og som ikke mindst har vist imponerende resultater. Han har optimeret forretningen, skabt lønsomhed og et meget stærkt kundefokus. Vi er overbeviste om, at vi med det nye direktionsteam i HaGe har fået en god kombination af forskellige kompetente fagfolk. Sammen kan de håndtere de konkurrencemæssige udfordringer på det tyske marked.

Om de nye direktører i Sverige lyder det fra Hundebøll:

- Ligesom jeg glæder mig over Carstens udnævnelse i Tyskland, er jeg også meget tilfreds med Johan Nordenblad og Claudio Pelsens udnævnelser. Jeg ved, at de sammen med den øvrige ledelses- og medarbejdergruppe i Sverige er fuldt rustet til at føre Svenska Foder frem mod nye imponerende mål, siger han.

Læs også