Markedsdag giver mere plads til lokale fødevarer
Torvehallerne i København lancerer en ugentlig markedsdag, hvor lokale fødevareproducenter kan være med
Den københavnske markedsplads lancerer nemlig en ugentlig markedsdag, der giver små fødevareproducenter- og virksomheder mulighed for at få en fod indenfor på det attraktive marked for gourmetfødevarer. Det skriver Landbrug & Fødevarers webmagasin Foodculture.dk.
- Grundidéen med Torvehallerne er at lave et gammeldags markedstorv med et rigt og alsidigt udvalg af gourmetfødevarer. Den idé styrker vi nu med lanceringen af onsdagsmarkedet, siger torvehalschef Jeppe Ulrich til Foodculture.dk.
Der vil være 12 stadepladser dedikeret særligt til onsdagsmarkedet. Hver stadeplads koster 400 kroner om dagen, og der er ifølge Foodculture.dk ikke krav til stadeholderne om, at de skal have et fast antal dage på markedet.