Torvehallerne i København lancerer en ugentlig markedsdag, hvor lokale fødevareproducenter kan være med
Fra 1. maj får københavnerne et større udvalg af lokale
fødevarer i Torvehallerne.
Den københavnske markedsplads lancerer nemlig en ugentlig
markedsdag, der giver små fødevareproducenter- og virksomheder mulighed for at
få en fod indenfor på det attraktive marked for gourmetfødevarer. Det skriver
Landbrug & Fødevarers webmagasin Foodculture.dk.
- Grundidéen med Torvehallerne er at lave et gammeldags
markedstorv med et rigt og alsidigt udvalg af gourmetfødevarer. Den idé styrker
vi nu med lanceringen af onsdagsmarkedet, siger torvehalschef Jeppe Ulrich til
Foodculture.dk.
Der vil være 12 stadepladser dedikeret særligt til
onsdagsmarkedet. Hver stadeplads koster 400 kroner om dagen, og der er ifølge
Foodculture.dk ikke krav til stadeholderne om, at de skal have et fast antal
dage på markedet.