Ny strategi skal øge væksten hos stor juletræsproducent

Green Team Group præsenterer en ny strategiplan

Juletræsproducenten Green Team Group med hovedsæde i Sdr. Omme er kommet ud med et regnskab, der viser, at driftsresultatet er gået frem med 16 procent til 67,4 millioner kroner, mens egenkapitalen er på over 225 millioner kroner. Det skriver Green Team Group i en pressemeddelelse.

Resultatet er med til at puffe til koncernens ambitioner om at vokse endnu mere. Implementeringen af en ny strategiplan er således en brik i Green Team Groups planer om at sende salget af træer op på 10 millioner kroner i 2020.

I år forventer Green Team Group at afsætte 1,8 millioner juletræer.

Med i strategiplanen er ønsket om at udvide for at møde en stigende efterspørgsel i Østeuropa og Asien samt øget fokus på forædling og et større udvalg i form af blandt andet dekorationstræer og dekorationer.

- Vi har høje, internationale ambitioner på både produktions- og salgssiden, men det kræver også en meget professionel tilgang at servicere Europas detailgiganter. Vi har som erklæret mål at være detailhandlens foretrukne leverandør af naturprodukter til alle årets højtider i hele Europa, lyder det fra administrerende direktør ved Green Team Group Peder Østbjerg. 

Green Team Group er derfor på udkig efter flere plantager og er i forhandlinger om opkøb i Europa svarende til et areal på omkring 3000 hektar.

- Det er dog hårde forhandlinger, fordi den værdiansættelsesmodel vi benytter i egne plantager ligger væsentlig under, hvad plantageejere forventer at få ved et salg til os, konstaterer Peder Østbjerg.

Læs også