Formandskandidater mødes til duel inden valg

En række syddanske landboorganisationer går sammen om at arrangere et stormøde, inden der skal vælges formand og viceformand til L&F

Henrik Frandsen og Martin Merrild mødes onsdag den 31. oktober til valgduel. En række syddanske landboorganisationer er nemlig gået sammen om at arrangere valgstormøde forud for Landbrug & Fødevarers delegeretmøde. Det skriver Sønderjysk Landboforening på sin hjemmeside.

Og de to kandidater til formandsposten i Landbrug & Fødevarer får selskab af viceformandskandidaterne Niels Vestergaard Salling, Niels Rasmussen og Lars Hvidtfeldt.

- Vi synes, det er en god idé, at vi mødes mellem flere foreninger for at lytte til kandidaternes argumenter, og for at via vores medlemmers spørgsmål at få afprøvet, hvem foreningernes delegerede bør stemme på til Landbrug & Fødevarers årlige delegeretmøde den 7. og 8. november, lyder det fra formand for Sønderjysk Landboforening Christian Lund.

Foreningerne bag arrangementet er Jysk Landboforening, Sydvestjysk Landboforening, Kolding Herreds Landbrugsforening, Centrovice, LHN, Familiebruget bag Landbrugsrådgivning Syd og Sønderjysk Landboforening.

Arrangørerne håber, at mange medlemmer vil møde og give deres mening til kende.

Stormødet finder sted i Kolding Herreds Landbrugsforenings mødelokale onsdag den 31. oktober 2012 fra klokken 19:00.

Læs også