En parade af verdensklasseryttere

JBK Horse Shows i Odense Congress Center byder på 10 dage med et omfattende program for hesteinteresserede

Når JBK Horse Shows og Ecco slår dørene op til Danmarks største ridestævne i Odense Congress Center fra på torsdag den 11. og frem til og med søndag 21. oktober, bliver det blandt andet med en perlerække af internationale stjerneryttere i dressur og springning.

Blandt rytterne, der kæmper om sæsonens første point i World Cup turnering og springrytterne, som mødes til en styrkeprøve i blandt andet 3-stjernet Grand Prix, er Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Anna Kasprzak fra det danske OL- dressurhold. Ligeledes vil Andreas Helgstrand og hesten Lataere samt Joakim Thomsen og hans upcoming stjerne på den danske dressurhimmel, Akeem Foldager prøve kræfter med World Cup turneringen.

Tyske Helen Langehanenberg og Anabel Balkenhol, der var med til at sikre Tyskland en holdsølvmedalje ved OL, meldte for nylig også deres ankomst til Odense.

Verdensranglistens nummer 1 og regerende europamester, svenske Rolf-Göran Bengtsson er igen i år at finde på startlisterne i springkonkurrencen.

Det sportslige højdepunkt ved stævnet bliver World Cup kvalifikationen i dressur søndag den 21. oktober.

Derudover byder stævnet på masser af topridning, herunder international springning med danske profiler og shows med blandt andet Den spanske Rideskole.

Læs også