Naturforkæmper kæmper på samme side som landbruget

Kommuner, fagforeninger og en naturforkæmper er på landbrugets side ved stort anlagt pressemøde om vandplaner. Det skriver P4 Midt & Vest

Tusindvis af midt- og vestjyske arbejdspladser er i fare. Sådan lyder budskabet før et stort anlagt pressemøde ved et vandløb nær Ikast fredag. Ved pressemødet danner kommuner og fagforeninger fælles front med landbruget i protesten mod vandplanerne. Det skriver P4 Midt & Vest fredag.

Blandt deltagerne er også naturforkæmper Michael Stoltze, der tidligere på året stillede op til præsidentposten i Danmarks Naturfredningsforening, men tabte. Han har nu dannet organisationen Natur og Samfund.

- Vi er bange for, at man spilder masser af penge på løsninger, der ikke er til varig gavn for naturen, siger Michael Stoltze til P4 Midt & Vest.

Med til pressemødet er også kommunalpolitikere, folketingsmedlemmer fra flere partier og fagbosser fra NNF, der organiserer de ansatte i fødevareindustrien.

Borgmester i Ikast-Brande Carsten Kissmeyer (V) er også blandt deltagerne. Han påpeger landbrugets store betydning i det vestjyske område – både for økonomi og arbejdspladser deltager også

Læs også