Nyt projekt skal hjælpe nyuddannede landmænd

LandboUngdomscentret i Vojens vil blandt andet hjælpe unge landmænd med at danne netværk med fokus på faglighed og personlig udvikling

LandboUngdomscentret i Vojens har sat et nyt projekt i søen, hvor nyuddannede landmænd kan mødes med ligestillede og udveksle erfaringer.

ErfaPLUS hedder konceptet, som efter planen skal foregå over ti aftener i løbet af vinteren 2012-13. Der oplyser LandboUngdomscentret i en pressemeddelelse.

- Når unge er under uddannelse, er mange ting planlagt for dem. Når de er færdiguddannede, er den unge landmand sin egen lykkes smed, og det er ikke altid en nem rolle, siger ungdomskonsulent Birgitte Kjems Vester fra LandboUngdomscentret i Vojens.

Ifølge ungdomskonsulenten kan møderne eksempelvis sætte fokus på økonomi, personlig udvikling og karrierepleje.

Der vil blive holdt opstartsmøder for hvert hold, som sammensættes efter geografi og faglige interesser. Opstartsmøderne foregår på Landbocentret i Billund den 18. september, på Landbocentret i Vojens dagen efter, på Kjærgård Landbrugsskole den 25. september og endelig på Bygholm Landbrugsskole den 26. september.

Du kan få flere informationer hos Birgitte Kjems Vester på telefon 73 20 23 50. Tilmelding skal ske senest den 14. september.

Læs også