Halvering i Roskilde

17.805 var på dyrskue i Roskilde, mod godt 34.000 om fredagen sidste år, hvor det var fridag og solskin. Til gengæld strømmer publikum til d

Efter fire år i træk med højt solskin så var det i går i Roskilde gummistøvlerne, som publikum skulle finde frem fremfor sandalerne.

Henover formiddagen begyndte regnen således at sile ned. For dyrskueleder Thor Nielsen var det selvfølgelig ærgerligt at se.

Da besøgstallet til aften var opgjort, viste det sig at være en halvering i forhold til om fredagen sidste år. Helt præcist gik der i går 17.805 dyrskuegæster gennem tælleapparaterne på Roskilde Dyrskue. Det svarer til langt over en million kroner mindre i indtjening med en billetpris på 110 kroner.

 Nye udfordringer

Sidste år var der 97.000 tilskuere til dyrskuet, hvilket er rekord. Her faldt fredagen dog på en fridag, hvilket trak mange tilskuere. Og det har i øvrigt været tilfældet de seneste tre år.

Derfor har mange i går, da de kom hjem fra arbejde i regnvejr, valgt dyrskuet fra.

Til gengæld ventes der stor tilstrømning i dag og i morgen, og her fra morgenstunden kunne dyrskueledelsen på dyrskuets hjemmeside følge et intenst salg af billetter online – næsten 10 billetter i minuttet.

Læs også