Blå sejrede igen i 2011

New Holland er, efter opgørelsen af den samlede traktorstatik for 2011, igen det mest populære traktormærke i Danmark. Det viser oversigten over antallet af nyregistreringer i Danmark.Traktormærkernes indbyrdes popularitet er uændret i forhold til 2010, når det gælder de første seks pladser fra toppen. Alle har tilmed haft pæne fremgange. Store ryk i antallet af solgte traktorer er der også på de to næste pladser. I 2010 lå Claas og Deutz-Fahr nærmest helt lige, mens Claas i år for alvor er rykket forbi sin grønne tysk-italienske konkurrent, hvor mærket har distanceret Deutz-Fahr med hele 20 traktorer. Enkelte mærker - Zetor, Landini, Same, McCormick og Hürlimann - fik ikke del i den samlede fremgang på det danske traktormarked, men måtte notere sig et lille fald. Især Hürlimann, der slet ikke fik nummerplader på en eneste ny traktor i 2011.

New Holland er, efter opgørelsen af den samlede traktorstatik for 2011, igen det mest populære traktormærke i Danmark. Det viser oversigten over antallet af nyregistreringer i Danmark.

Traktormærkernes indbyrdes popularitet er uændret i forhold til 2010, når det gælder de første seks pladser fra toppen. Alle har tilmed haft pæne fremgange.

Store ryk i antallet af solgte traktorer er der også på de to næste pladser. I 2010 lå Claas og Deutz-Fahr nærmest helt lige, mens Claas i år for alvor er rykket forbi sin grønne tysk-italienske konkurrent, hvor mærket har distanceret Deutz-Fahr med hele 20 traktorer.

Enkelte mærker - Zetor, Landini, Same, McCormick og Hürlimann - fik ikke del i den samlede fremgang på det danske traktormarked, men måtte notere sig et lille fald. Især Hürlimann, der slet ikke fik nummerplader på en eneste ny traktor i 2011.

Læs også