Dusør for stjålen traktor

Erling Jørgensen, Krogstrup Hønseri, udlover nu en dusør for at få sin stjålne Ford 550 med frontskovl tilbage. Han lover 18.000 kroner for et - måske - anonymt tip, der kan føre frem til traktoren. - Og hvis der er en, der har købt den, må vi finde ud af det, siger 81-årige Erling Jørgensen, der er specielt glad for den ældre traktor, fordi den passer lige til ham og opgaverne i hønsehuset.Traktoren er ikke et enkeltstående tilfælde af landbrugstyveri i Himmerland, oplyser lederen af Himmerlands lokalpoliti Henrik Skals. Blot siden årsskiftet er der stjålet en traktor ved Nibe og en ved Hobro, to steder ved Suldrup er der stjålet minilæssere, og flere steder er der stjålet værktøj for anseelige beløb.- Traktortyverierne er noget vi ikke så tidligere, men det er vigtigt nu at sikre, at det ikke er let at slippe af sted med tingene, siger Henrik Skals, og han anbefaler folk at have stelnummer og mærker på traktorer og værktøj liggende. Og så oplyser han, at det er en god ide at mærke tingene og tage foto af dem, så de kan genkendes.

Erling Jørgensen, Krogstrup Hønseri, udlover nu en dusør for at få sin stjålne Ford 550 med frontskovl tilbage. Han lover 18.000 kroner for et - måske - anonymt tip, der kan føre frem til traktoren.

- Og hvis der er en, der har købt den, må vi finde ud af det, siger 81-årige Erling Jørgensen, der er specielt glad for den ældre traktor, fordi den passer lige til ham og opgaverne i hønsehuset.

Traktoren er ikke et enkeltstående tilfælde af landbrugstyveri i Himmerland, oplyser lederen af Himmerlands lokalpoliti Henrik Skals. Blot siden årsskiftet er der stjålet en traktor ved Nibe og en ved Hobro, to steder ved Suldrup er der stjålet minilæssere, og flere steder er der stjålet værktøj for anseelige beløb.

- Traktortyverierne er noget vi ikke så tidligere, men det er vigtigt nu at sikre, at det ikke er let at slippe af sted med tingene, siger Henrik Skals, og han anbefaler folk at have stelnummer og mærker på traktorer og værktøj liggende. Og så oplyser han, at det er en god ide at mærke tingene og tage foto af dem, så de kan genkendes.

Læs også