Tre nye hos Almas

To nye erfarne sælgere er tiltrådt ved Almas, og en person overflyttes til at varetage eftermarkedet i det sydlige område. Den ene nye sælger er Jes Bay Pedersen, der har mange års erfaring med salg til landbrug herunder specielt kendskab til MI’s samlede produktprogramDen anden er Peter Lyngs. Han har erfaring indenfor maskinbranchen fra tidligere ansættelse hos Samson og Alo Danmark. Begge sælgere er tilknyttet Almas i Hvam med speciel fokus på Claas sortimentet. Henrik Langballe, der har været ansat hos Almas i tre år, skal fremover varetage eftermarkedssalget. Han kommer til at køre med en meget bred vifte af produkter, herunder specielt dæk, olie, sliddele med mere. Samtidig skal han profilere Almas’ netshop for landbrugsartikler. Efter disse ansættelser har Almas en salgsstyrke på 15 specialister, som dækker salg af landbrugsmaskiner, siloer og kornbehandling samt til den grønne sektor. På landbrugsmaskinsiden består hovedproduktprogram af Claas og Valtra samt MI’s brede produktsortiment. Endvidere forhandles Amazone og Fliegl med mere. På silo- og kornsiden er Almas importør af siloer samt mobile tørrerier fra Neco og Pedrotti. Endvidere har de egen import af sneglevogn til transport af foder.     Der er samlet 101 ansatte hos Almas.

To nye erfarne sælgere er tiltrådt ved Almas, og en person overflyttes til at varetage eftermarkedet i det sydlige område.

Den ene nye sælger er Jes Bay Pedersen, der har mange års erfaring med salg til landbrug herunder specielt kendskab til MI’s samlede produktprogram

Den anden er Peter Lyngs. Han har erfaring indenfor maskinbranchen fra tidligere ansættelse hos Samson og Alo Danmark.

Begge sælgere er tilknyttet Almas i Hvam med speciel fokus på Claas sortimentet.

Henrik Langballe, der har været ansat hos Almas i tre år, skal fremover varetage eftermarkedssalget. Han kommer til at køre med en meget bred vifte af produkter, herunder specielt dæk, olie, sliddele med mere. Samtidig skal han profilere Almas’ netshop for landbrugsartikler.

Efter disse ansættelser har Almas en salgsstyrke på 15 specialister, som dækker salg af landbrugsmaskiner, siloer og kornbehandling samt til den grønne sektor.

På landbrugsmaskinsiden består hovedproduktprogram af Claas og Valtra samt MI’s brede produktsortiment. Endvidere forhandles Amazone og Fliegl med mere. På silo- og kornsiden er Almas importør af siloer samt mobile tørrerier fra Neco og Pedrotti. Endvidere har de egen import af sneglevogn til transport af foder.    

Der er samlet 101 ansatte hos Almas.

Læs også