En fin start på 2012

Et vellykket åbent hus arrangement mellem jul og nytår og et godt salg på første arbejdsdag i 2012 skaber gode fornemmelser hos Bay Christensen i Rønnede.

Med et godt fremmøde ved deres åbent hus arrangement mellem jul og nytår og en god start i begyndelse af januar, fik virksomheden Bay Chr. A/S i Rønnede rundet det gamle år af på fornuftig vis og påbegyndt 2012 lige så fornemt.

Sælger hos Bay Chr. A/S, Michael Hansen, er i hvert fald glad for den købelyst som kunder har udvist de sidste par uger, som også kommer bag på ham.

- Vi havde omkring 300 gæster den 29. december, og udover den gode stemning og det flotte fremmøde, fik vi også solgt flere maskiner på dagen, hvilket overraskede os.

- Man håber selvfølgelig altid på at lave en god handel, men på dette tidspunkt af året, forventer vi nærmere at folk er ude og kigge og sondere terrænet. Dog fik vi blandt andet solgt minegraver, rendegraver og en læsser.

Godt begyndt
På den første arbejdsdag i det nye år blev der også solgt en New Holland LM 732 teleskoplæsser, hvilket også har været med til at løfte stemningen på arbejdspladsen. Ligesom Michael Hansen netop er ved at lægge sidste hånd på en salgsaftale på en traktor til en lokal kunde.

- Selvom vi har den berømte krise hængende over hovedet, skal der være plads til optimisme, og med vores vellykkede åbent hus den 29. december og den fine start på årets første arbejdsdag, er der ingen grund til at rynke panden. Telefonen er i hvert fald ikke helt død, fortæller Michael Hansen.

Virksomheden kan, forklarer sælgeren, fornemme en god efterspørgsel som sikkert også skyldes det milde vejr, men med to hårde vintre har man lov til at være heldig, påpeger han.

Læs også