SPF-chauffør er verdens bedste

IRU Diplôme d´Honneur til en SPF-Danmark-medarbejder.

 International Road Transport Union, IRU, kårer hvert år verdens bedste chauffører. I år får 1420 chauffører denne udmærkelse. I Danmark blev to chauffører udvalgt – den ene er Dirk Johannsen, chauffør hos SPF-Danmark.

IRU har hædret mange chauffører i Østeuropa, men også i Danmark er der dygtige chauffører, og i år er der to danske chauffører, der har modtaget udmærkelsen.

Den ene, Dirk Johannsen, fik forleden overrakt ”IRU Diplöme d’Honeur” ved et arrangement på Skibelund Krat. Dirk Johannsen har siden 1995 kørt som eksportchauffør for SPF-Danmark. Firmaet er Danmarks største handelsvirksomhed for avlssvin og smågrise og verdens største transportør af levende grise og medlem af brancheorganisationen ITD.

Dirk Johannsen kører med levende dyr, hvilket kræver særlig opmærksomhed og engagement. Det er et spændende, men også ansvarsfuldt job. SPF-Danmark, der har indstillet Dirk Johannsen til at modtage IRU Diplôme d´Honneur for dygtige og professionelle chauffører, er naturligvis overordentlig stolte over, at Dirk er udvalgt blandt de indstillede til denne hædersbevisning.

For at komme i betragtning skal en række betingelser være opfyldt, bl.a. skal man have været aktiv i erhvervet i mindst 20 år, og man skal have været ansat i samme virksomhed i mindst 5 år og have kørt mindst 1 mio. kilometer som professional chauffør i international trafik. Disse betingelser samt en hel række andre lever Dirk Johannsen fuldt ud op til, og æresbevisningen er derfor fuldt fortjent.

(2) 02-51-sy

Læs også