Verdens største gård med VMS mælkeproduktion

Russisk gård bliver den største i Europa og Asien med VMS automatisk malkesystem er nu ved at blive den største i verden.

Rakhimovo gården, som ligger i den russiske forbundsrepublik Tatarstan, har underskrevet en aftale med DeLaval om yderligere 16 VMS’er for at udvide deres eksisterende bedrifter. Investeringen vil resultere i sammenlagt 32 VMS’er på Rakhimovo. Gården blev rangeret blandt topbedrifterne for mælkekvalitet og dyrevelfærd i området ifølge en rapport offentliggjort sidste år.

- Efter to års produktion med de 16 VMS’er i drift, som vi installerede i 2009, besluttede vi at tiden var inde til at foretage en yderligere investering. Fordelene har været tydelige siden den første installation både med hensyn til produktion og kvalitet og har derfor sikret et overskud på vores første investering” sagde Farit Rakhimov, iværksætter og ejer af snart verdens største DeLaval VMS installation.

VMS 2011 tilbyder smartere teknologier, ekstra systemintegrations muligheder og yderligere muligheder for opgraderinger. Systemet hjælper driftslederne med at forbedre gårdens produktivitet og rentabilitet med den innovative malketeknologi som leveres af DeLaval VMS – førende teknologi designet til at vokse med mælkeproduktionens udviklingsbehov. Aspektet for opgraderingsmulighed har været en væsentlig overvejelse, da de eksisterende 16 VMS enheder vil blive opdateret senere i år, for at sikre at alle 32 VMS’er har samme funktionalitet.

 

Læs også