Mange dyr på dyrskuet

Arrangørerne er meget tilfredse med opbakningen fra dyreudstillerne til årets fynske dyrskue.

Der bliver ikke samme antal maskiner at se på ved Det Fynske Dyrskue i pinsen. Til gengæld bliver i forhold til sidste år stort set lige så mange dyr på pladsen i de tre dyrskuedage fra fredag den 10. til søndag den 12. juni.

Og det er arrangørerne i sagens natur meget tilfredse med.

- Det viser, at landmændene bakker op om dyrskuet og er parate til at vise det bedste fra erhvervets side frem for publikum, siger dyrskuechef Gitte Nyberg Bech, som netop har gjort tilmeldingerne af dyr på.

Som det fremgår af oversigten er antallet af malkekvæg i store træk uændret fra sidste år, mens der bliver lidt flere kødkvæg udstillet. Af heste kommer der lidt færre, men det har sine naturlige årsager. Der er nemlig ikke staldplads til mere end de 230 tilmeldte heste, og derfor måtte nogle af hestene sidste år opstaldes »ude i byen«.

Som bekendt har flere maskinhandlere valgt ikke at deltage på årets dyrskue, primært fordi det er placeret pinselørdag og pinsesøndag, og derfor ville være bekosteligt at få bemandet.

Alligevel tror dyrskuechef på et rigtigt godt arrangement, og oplyser, at der endnu er mulighed for at erhverve en stand på erhvervsudstillingen.

I næste uge bringes her i avisen en stor foromtale af Det Fynske Dyrskue.

Læs også