Fra sydsjælland til Brasilien

For 23-årige Peter Fruervang begyndte det hele med en rejse til Brasilien sammen med to fætre i 2007. Nu fire år efter er Peter Fruervang klar til at skifte tilværelse i Danmark ud og forsætter sin drøm om landbrug dybt inde i Sydamerika. I 2008 blev det besluttet at stifte selskabet AgroBrazil A/S. Virksomhedens mål er at investere i landbrugsproduktion i Brasilien, og samtidig tilbyde sig som en interessant investeringsmulighed for investorer, der har interesse i Brasilien eller landbrug.Rene planteavlsejendomme kan hurtigt vise sig at stige i værdi.- Glæden og ydmygheden overfor det, der kan gro på markerne, og dyr der viser trivsel og sundhed, er kommet i anden række, siger landmand Poul Nørby.

For 23-årige Peter Fruervang begyndte det hele med en rejse til Brasilien sammen med to fætre i 2007. Nu fire år efter er Peter Fruervang klar til at skifte tilværelse i Danmark ud og forsætter sin drøm om landbrug dybt inde i Sydamerika. I 2008 blev det besluttet at stifte selskabet AgroBrazil A/S. Virksomhedens mål er at investere i landbrugsproduktion i Brasilien, og samtidig tilbyde sig som en interessant investeringsmulighed for investorer, der har interesse i Brasilien eller landbrug.

Rene planteavlsejendomme kan hurtigt vise sig at stige i værdi.

- Glæden og ydmygheden overfor det, der kan gro på markerne, og dyr der viser trivsel og sundhed, er kommet i anden række, siger landmand Poul Nørby.

Læs også