Trængsel hos Farmas

Der var fuldt hus hos Farmas i Farsø, da det traditionelle julemarked blev afholdt. Over 1500 besøgende blev bespist med grønlangkål, og lige så mange så New Holland mejetærskere og traktorer og kiggede på hos alle de forhandlere, der havde særudstillinger.- Det er nu, der kan gøres en god byttehandel med mejetærskeren, sagde salgschef Jens Peter Jensen, der allerede har solgt fem nye mejetærskere til den nye sæson. Alle mellem 24 og 35 fod. Også traktorsalget går godt, fortalte han og tilføjede, at man også havde gode tilbud til finansiering.Sikker sele

Rene Georgsen fra Otto Schachner viste sikkerhedsudstyr.- Det er en ting, der kommer til landbruget. Arbejdstilsynet har haft blik for håndværkere. Nu kommer de også til landbruget, sagde han, mens han demonstrerede, hvordan en sele kan tages på og hæftes fast.- En mand, der vejer 90 kilo og falder bare to meter ned, rammer jorden med 60 kilometer i timen og lander på jorden som to ton. Der kan hurtig ske noget, så en sele med en line er en god ting, når der skal ordnes tag og tagrender, sagde han.Farmas julemarked kombinerer det tekniske, det faglige, det sociale og det hyggelige.- Vi er glade for at se hele familien her, og vi glæder os over, når de kommer i flok, siger Jens Peter Jensen, der sammen med alle medarbejderne havde en travl dag med at modtage kunder.

Der var fuldt hus hos Farmas i Farsø, da det traditionelle julemarked blev afholdt. Over 1500 besøgende blev bespist med grønlangkål, og lige så mange så New Holland mejetærskere og traktorer og kiggede på hos alle de forhandlere, der havde særudstillinger.

- Det er nu, der kan gøres en god byttehandel med mejetærskeren, sagde salgschef Jens Peter Jensen, der allerede har solgt fem nye mejetærskere til den nye sæson.

Alle mellem 24 og 35 fod. Også traktorsalget går godt, fortalte han og tilføjede, at man også havde gode tilbud til finansiering.

Sikker sele
Rene Georgsen fra Otto Schachner viste sikkerhedsudstyr.

- Det er en ting, der kommer til landbruget. Arbejdstilsynet har haft blik for håndværkere. Nu kommer de også til landbruget, sagde han, mens han demonstrerede, hvordan en sele kan tages på og hæftes fast.

- En mand, der vejer 90 kilo og falder bare to meter ned, rammer jorden med 60 kilometer i timen og lander på jorden som to ton. Der kan hurtig ske noget, så en sele med en line er en god ting, når der skal ordnes tag og tagrender, sagde han.

Farmas julemarked kombinerer det tekniske, det faglige, det sociale og det hyggelige.

- Vi er glade for at se hele familien her, og vi glæder os over, når de kommer i flok, siger Jens Peter Jensen, der sammen med alle medarbejderne havde en travl dag med at modtage kunder.

Læs også