Liberal Alliance vil være landbrugets parti

MEDLEMSMØDE: En undertone af folketingsvalg, da Sønderjysk Landboforening havde inviteret til medlemsmøde i Rødding – her fik partiet Liberal Alliance mulighed for at give sit bud på en kommende aktiv landbrugspolitik.

Bedre rammevilkår, bedre konkurrenceevne og færre regler, love og begrænsninger. Det er hvad dansk landbrug har sukket efter længe – og præcis hvad partiet Liberal Alliance vil forsøge at sikre landbruget og det øvrige erhvervsliv, hvis partiet efter et kommende folketingsvalg får magt som det har agt – med det antal mandater der kræves.

De positive toner fra Liberal Alliance, LA, blev luftet, da partiets spidskandidat i Sydjyllands Storkreds, Mette Bock, var gæstetaler på medlemsmødet forleden i Sønderjysk Landboforening.

Her opfordrede hun samtidig landbruget til selv i højere grad at komme på banen i medierne og i offentligheden, samtidig med, at hun lovede at Liberal Alliance vil arbejde for bedre konkurrenceevne og rammevilkår i Danmark – ikke mindst i landbruget, hvor hun blandt andet pegede på de mange særskatter og afgifter, der belaster erhvervet.

Samtidig gav flere tilhører på mødet udtryk for deres utilfredshed med partiet Vestre, som flere mener har svigtet landbruget på det seneste.

Læs også