DM i pløjning lander i Midtjylland

Danmarksmesterskaberne i konkurrencepløjning for standardplove og vendeplove afholdes i år den 23. og 24. oktober på »Elmegaarden« syd for Viborg, hvor 320 hektar i fladt terræn kommer til at danne rammen om arrangementet. Lars og Dorthe Kristensen ejer Elmegaarden, hvor der er 300 køer i en helt ny stald. Det er Region Viborg LandboUngdom, der står bag arrangementet, der også byder på DM i veteranpløjning med åben tilgang fra alle veteranklubber i landet. Desuden møder maskinimportører og forhandlere stærkt op på det store udstillerareal med nye maskiner og redskaber, lover arrangørerne. Desuden laver 4H aktiviteter for børnene, og landboungdom planlægger nogle tiltag, der ikke er set før i forbindelse med DM i pløjning.

Danmarksmesterskaberne i konkurrencepløjning for standardplove og vendeplove afholdes i år den 23. og 24. oktober på »Elmegaarden« syd for Viborg, hvor 320 hektar i fladt terræn kommer til at danne rammen om arrangementet. Lars og Dorthe Kristensen ejer Elmegaarden, hvor der er 300 køer i en helt ny stald.

Det er Region Viborg LandboUngdom, der står bag arrangementet, der også byder på DM i veteranpløjning med åben tilgang fra alle veteranklubber i landet. Desuden møder maskinimportører og forhandlere stærkt op på det store udstillerareal med nye maskiner og redskaber, lover arrangørerne. Desuden laver 4H aktiviteter for børnene, og landboungdom planlægger nogle tiltag, der ikke er set før i forbindelse med DM i pløjning.

Læs også