Slagteri søger slagtekvæg

SØGER SLAGTEDYR: Hos Vejle Eksportslagteri A/S, der er en del af SkareGruppen, er der fuld gang i aktiviteten. Faktisk står man lige nu og mangler nye leverandører af slagtekvæg.

Hos Vejle Eksportslagteri A/S, der i dag er en del af SkareGruppen, slagtes der hver dag masser af kvæg. Men der er kapacitet til endnu mere. Derfor søger slagteriet nu flere leverandører af slagtekvæg. Og man er klar til at modtage alle typer dyr – også kvæg med røde øremærker:

- Vi samler sammen og sender en gang om måneden dyr med røde øremærker til vores slagteri i Niebüll syd for grænsen, forklarer direktør Kenneth Riberholt, Vejle Eksportslagteri.

Dyr med røde øremærker slagtes ikke i Danmark på grund af de skrappe restriktioner der er, i blandt andet Rusland, for den kategori dyr.

Vejle Eksportslagteri A/S slagter ugentligt mellem 600 og 800 kreaturer og kalve. Man modtager dyr fra hele landet, og for leverandørerne er der ingen leveringspligt, ligesom fast tillæg til noteringen udbetales med det samme.

Slagteprocessen foregår under samme kvalitets- og hygiejnestandarder som i resten af SkareGruppen, hvor der foruden hovedafdelingen i Vejen er afdelinger Vejle og Christiansfeld. Desuden er der afdelinger i udlandet – herunder Tyskland, Sverige, rankrig og Spanien. Se mere på www.skare.dk og www.noteringen.dk.

Læs også