Hardi præsenterede den bedste stand

(Effektivt Landbrug) Information om sprøjtning med værdi for både planteavlerne og resten af publikum.

Med henblik på at tilskynde de mange udstillere til at præsentere sig bedst muligt både over for kunderne og de titusindvis af gæster uden nær tilknytning til landbruget havde Roskilde Dyrskue nedsat et tribunal bestående af en forhenværende maskinkonsulent, og nuværende landbrugslærer Christian Rabølle, gårdejer Carl Erik Hansen, Havdrup, i sin egenskab af bruger af maskiner og ungdomskonsulent Susanne Lauridsen som lægmand.

Tribunalet fik til opdrag at udpege skuets bedste stand ud fra kriterier som harmoni mellem produkterne, udsmykningen og indretningen, aktiviteter på standen, udstillingens informative værdi og skiltningen.

- Standen virker indbydende og informativ, idet der er informationsskilte ved hver maskine. Midt på standen er en informationssøjle, der fortæller om blandt andet rengøring og påfyldning af sprøjten på en miljømæssig forsvarlig måde og telte og borde virker indbydende og imødekommende for landmænd, der søger information med henblik på et eventuelt køb, skriver tribunalet i sin begrundelse for udnævnelsen.

- Det er åbenbart et spørgsmål om timing, og hvad der er oppe i tiden. Den informationssøjle, der er nævnt, har vi haft med på andre udstillinger, sagde en af Hardis repæsentanter til Effektivt Landbrug, efter at tribunalet havde overrakt diplomet, der straks fik en hædersplads ved bordet foran teltet.

Læs også