Ny direktør i Sønderjysk Landboforening

Per Grønbæk, 49, er agronom fra 1979 og har i 1998 suppleret med en lederuddannelse i form af HD i organisation og strategisk ledelse.

Per Grønbæk har været ansat som lærer på Gråsten Landbrugsskole og Ladelund Landbrugsskole, og i en årrække har han været ledende kvægbrugskonsulent i Brørup-Kolding området. Siden 1999 har han været direktør for Midtjysk Landboforening.

Per Grønbæk har gennem årene været med i udviklingen af flere nye tiltag og forbedringer inden for landbrugsrådgivningen på landsplan. Blandt andet et rådgivningskoncept til strategisk ledelse af landbrugsbedrifter: Fremtidsperspektiver for bedriften.

Karruselrådgivning, der er et samarbejde mellem flere rådgivere og landmanden til videreudvikling af kvægbedrifter, er et andet område, som Per Grønbæk har været med til at udvikle.

Per Grønbæk er yderst kompetent til at være direktør for Sønderjysk Landboforening, udtaler formanden Gert Karkov og fortsætter:

- Han kender rådgivningen inde fra og kan dermed styrke den nuværende rådgivning, samtidig med at han formår at nytænke. Han kan dermed både vise og gå nye veje i et inspirerende samspil med de mange kvalificerede medarbejdere i Løgumkloster og Vojens til en yderligere styrkelse af rådgivningen i Sønderjysk Landboforening.

Læs også