Naturmælk holder påskemarked

(LANDBRUG SYD) I år har Naturmælk i Broderup også besluttet at holde et påskemarked, der både sætter focus på økologiske madvarer og kommer rundt om forårshaven.

En kok og landmand, der ved, hvor godt landbrugsprodukter kan – og bør – smage, bliver trækplaster på påskemarkedet ved mejeriet Naturmælk i Broderup lørdag den 12. maj kl. 10-16. Mejeriets julemarked blev nemlig en så solid publikumssucces, at man har besluttet at lave marked igen til påske.

Da Naturmælk i sagens natur er fokuseret på velsmagende og sunde produkter, har man denne gang hyret den fynske kok – og bonde – Erik Jarløv til at trylle med gode råvarer og give smagsprøver, som kan inspirere til en ny og spændende påskemenu.

Mejeriet har også allieret sig med Hanne Damtoft fra Økologiens Hus for at give gæsterne på påskemarkedet en sand – og sund – smagsoplevelse.

Påskemarkedet ved Naturmælk på Gerrebæksvej vil blandt andet byde på salg af økologiske æg og kyllinger, brød og kager, blomster, instruktion i pilefletning, tilbud på gamle frugttræssorter, roser og grøntsags- og blomsterfrø.

Desuden vil der være et arbejdende smedeværkværksted, udstillinger af keramik og raiku og af masser af påskepynt.

Forældre med børn kan roligt dukke op, for Rudolf Steiner-børnehaven i Aabenraa har lovet at stå for at aktivisere børnene, og uanset om man ellers kan sluge Rudolfs Steiners tanker, må man nok medgive, at Steiner-børnehaverne har en god måde at tage sig af børn.

Læs også