Nyheder fra CaseIH og New Holland

CaseIH og New Holland præsenterede forleden i Madrid en række maskin- og traktornyheder - med fælles produktplatforme men med særskilte distributionsnet.

- pressemøde i Madrid

Ved udgangen af 2004 vil næsten alle CNH’s produktserier, både Case, CaseIH og New Holland, være udskiftet i forhold til det program, der eksisterede ved selskabets etablering i 2000.

Det fremgik af et pressemøde i Madrid forleden, hvor CNH præsenterede et væld af maskinnyheder som led i en overordnet strategi om fælles produktplatforme, men særskilt distributionsnet og mærker med egen ånd og identitet fra CaseIH og New Holland produkterne.

Serien omfatter fire modeller i klassen fra 210 til 283 hk. TG er udstyret med 18 x 4 Powershift transmission (24 x 6 med krybegear), SuperSteer foraksel og affjedret foraksel.

Motoren er en 6 cylindret 8,3 liters CNH motor med max. 2.200 omdrejninger samt en momentreserve på hele 54 procent.

TG serien findes med alt tænkeligt udstyr og i Danmark vil TG230, TG255 og TG285 blive markedsført.

De to nye topmodeller, TM 175 (177 hk) og TM190 (194 hk), er udstyret med motorkontrol, som stiller ekstra 35 hk til rådighed. Effektstyring giver føreren mulighed for at indstille en konstant motorhastighed, som opretholdes uanset belastning.

Alle MX traktorerne er bygget på CNHs nye produktplatform og deler 65 procent komponenter med TG serien fra New Holland. Men med eget både design og layout.

Traktorerne henvender sig til all-round brugeren, hvor behovet for trækkraft til græsensilering, ballepresning, sprøjtning eller transport, takles med lethed.

Alle modellerne har nu en 7,5 liters motor med turbolader og intercooler. Model MXM175 og MXM190 har elektronisk motorkontrol, som optimerer effekten med ekstra 35 hestekræfter ved arbejde på PTO-akslen eller ved transportarbejde.

Standardtransmission er nu et 18 x 6 semi-Powershift, der øger fleksibiliteten med seks koblingsfrie gear i hvert område samt koblingsfrit gruppeskift.

Endelig præsenteredes en combi-rundballepresser, model RB548, udstyret med wrapper til plastik). Presseren har fastkammer og er monteret med bogie, og den kan lægge ballerne enkeltvis eller to og to samlet.

Læs også