Landboforeningen Midtjylland fejrer 175-års jubilæum

- Jeg er stolt over at være med til at fejre jubilæum i en forening, hvor der i 175 år har siddet skiftende bestyrelser, som alle har arbejdet for at forbedre betingelserne for landmændene i området, siger formand Frede Lundgaard Madsen.

Torsdag den 19. august fejrer Landboforeningen Midtjylland 175-års jubilæum.

Det sker på Anne Arhnung og Niels Dengsøs bedrift »Skralborg« som ligger nord for Løgstrup. 

Godt 175 medlemmer har meldt sig til arrangementet, som byder på helstegt pattegris, taler og historie og fremtidsplaner for Skralborg, der har Hjarbæk Fjord som nærmeste nabo.

Frede Lundgaard Madsen, formand for Landboforeningen Midtjylland siger:

- Jeg er stolt over at være med til at fejre jubilæum i en forening, hvor der i 175 år har siddet skiftende bestyrelser, som alle har arbejdet for at forbedre betingelserne for landmændene i området. Landbruget har gennem tiden været udfordret, men der er ingen tvivl om, at det bliver mere og mere kompliceret at være landmand. 

- Det er fortsat utrolig vigtigt at være med i en landboforening i dag. Klimaforandringer, vand, CO2, kvælstof vandløb og pesticider er højt på dagsordenen i samfundet og har været det i en årrække. Vi skal være med til at finde løsninger og gøre, hvad vi kan, for at forme fremtidens landbrug, siger han. 
 

Læs også