VKST inviterer til seks vinterfaglige møder

To uger i træk inviterer VKST til inspirationsaften på både Sjælland samt Lolland, Falster og Møn.

Gennem to uger i slutningen af januar og begyndelsen af februar holder VKST i alt seks vinterfaglige møder, og de er så geografisk fordelt, at VKST-delegationen kommer til både Lolland, Falster og Møn samt tre steder på Sjælland.

Møderækken indledes på Sukkerfabrikken Møn i Stege mandag den 24. januar, og de to efterfølgende dage er der så vinterfagligt møde i henholdsvis Nakskov og Høng.

Ugen efter er de tre sidste møder, og det er også mandag, tirsdag og onsdag. Først i Næstved mandag den 31. januar, dernæst i Roskilde og slutteligt i Nykøbing Falster onsdag den 2. februar.

Programmet for møderne kører efter samme skabelon, og der er som altid højaktuelle emner på dagsordenen, når VKST inviterer til vinterfaglige møder, der alle foregår fra klokken 17.30 til cirka 21.30.

Nøglen til succes

I 2022 har VKST således igen samlet et hold af dygtige konsulenter og rådgivere, der står klar til at dele ud af deres viden i en række spændende oplæg og debatter, der i år vil have nøgleordene potentiale, bundlinje og succes som omdrejningspunkt.

Der vil blandt andet være orientering om det aktuelle i planteavlen og nyt fra den politiske landbrugsscene, ligesom der også vil være fokus på bæredygtighed.

På de vinterfaglige møder kan man også høre forskellige fagrådgiveres bud på, hvordan man skaber en bedre bundlinje på en konkret bedrift, og de fremmødte vil endvidere møde en lokal virksomhedsejer, der fortæller om nøglen til succes.

Traditionen tro byder møderne udover de faglige indspark også på en lækker middag, øl, vand, kaffe og kage samt tid til en god snak med naboen og kollegaen.

Det er gratis at deltage og alle interesserede er velkomne. Af praktiske hensyn kræves dog tilmelding til VKST, som tillige oplyser, at der skal fremvises et gyldigt coronapas for at deltage.

Møderækken

Oversigt over de seks vinterfaglige møder

Mandag den 24. januar: Sukkerfabrikken Møn

Tirsdag den 25. januar: Campus Nakskov

Onsdag den 26. januar: Landbrugsskolen Sjælland i Høng

Mandag den 31. januar: Næstved Gymnasium & HF

Tirsdag den 1. februar: Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde

Onsdag den 2. februar: GuldBoSund i Nykøbing Falster

Læs også