Dansk Markdemo udvider pladsen

Med alle de danske maskinproducenter og langt de fleste maskinimportører og traktormærker på udstillerlisten, har det været nødvendigt at udvide pladsen til Dansk Markdemo 2023.

- Indtil videre har 60 udstillere meldt deres ankomst, og vi har derfor været nødt til at inddrage en del af det areal, der var tiltænkt parkering til udstillerareal, siger konsulent hos Dansk Maskinhandlerforening Erik Nissen og fortsætter:

- Efter udvidelsen er der nu igen mulighed for at bestille både en demostand og en af de mindre stande, hvor man har en mere stationær udstilling af sine produkter.

Parkeringen er udvidet til en mark lige på den anden side af vejen, så der er god plads til de besøgende. Man kan se hele udstillerlisten på www.markdemo.dk.

Forsøgsparceller anlagt

Sidst i april blev der arbejdet på den 32 hektar store mark ved Kolding, hvor Dansk Markdemo 2023 kommer til at foregå.

Kasper Kjær Jensen fra Kolding Herreds Landbrugsforening fortæller om de sortsforsøg, der blev sået:

- Flere sortsejere har valgt at præsentere nogle af deres afgrøder, og derfor er der nu sået vårsæd på marken. Vi har også leget med gødning og lidt kemi samt nogle efterafgrøder, så der bliver meget spændende at se på under arrangementet.

Parcellerne er anlagt i samarbejde med Hornsyld Købmandsgaard A/S, Danish Agro, DLG, FRDK - Reduceret Jordbearbejdning og BASF Agricultural Solutions.

Dansk Markdemo afholdes den 13. og 14. juni – tirsdag kl. 9-20 og onsdag kl. 9-16 på Gelballevej 44, Lunderskov.      

Læs også