Brdr. Ewers fejrer 175 år

Korn- og foderstofvirksomheden Brdr. Ewers A/S med hovedkvarter i Sønderborg har indbudt til reception på Sønderborg slot fredag den 3. november og holder aftenfest for udvalgte landmandskunder og medarbejdere i Kolding lørdag den 11. november for at fejre virksomhedens 175-årsjubilæum.

De omkring 1.500 gæster fra nær og fjern i Sydbank Arena Kolding kan se frem til en festlig aften med underholdning, mad, musik og gæstetalere.

Brdr. Ewers A/S blev etableret i 1848 og har i samtlige år siden været i familien Ewers’ eje. I dag er det Hans Otto Ewers og Claus Ewers, som står i spidsen for korn- og foderstofvirksomheden som 5. generation, mens 6. generation er godt på vej. Omsætningen er steget støt gennem årene og var i 2022 på godt 2,5 milliarder kroner.

Selskabet har i dag cirka 170 medarbejdere, råder over en lagerkapacitet på over 180.000 ton og har tre fabrikker med en årlig foderproduktion på cirka 300.000 ton. Dermed er Brdr. Ewers tredjestørst i Danmark inden for korn- og foderstof.

Brdr. Ewers har i Sønderjylland afdelinger i Sønderborg, Bajstrup, Mommark, Bovrup og Toftlund. Desuden er der afdelinger i Ølgod, Venslev på Sjælland, Birkum ved Odense, Håstrup ved Fredericia, Hobro samt tre kornindleveringssteder.

Læs også