Stærkt trekløver til landbrugskonference

Når LandboNord byder velkommen til Landbrugskonference 2024 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå den 6. februar, vil det være med de topaktuelle indlægsholdere: Søren Søndergaard, Niels Skovgaard og Peter Viggo Jakobsen.

Det skriver LandbrugNord i en pressemeddelelse. De tre oplægsholdere sætter fokus på den varslede CO2-afgift, om den grønne omstilling i landbruget og Vestens forhold til Rusland.

Udover de eksterne indlægsholdere vil deltagerne blive præsenteret for de nyeste prognoser for landbruget baseret på en af en af branchens største analyser baseret på landbrugsregnskaber fra hele Danmark.

- Vores regnskabsanalyser er ikke blot et værktøj, men en nødvendighed for den moderne landmands fremadrettede planlægning og drift. Når vi kombinerer data fra regnskaberne, frembringer vi et robust fundament af viden, der spænder over kvæg-, plante- og griseproduktion. I en verden hvor landbruget konstant ændrer sig, er det afgørende for vores kunder at anvende denne indsigt aktivt for at forblive konkurrencedygtige og succesfulde, siger vicedirektør i LandboNord, Andreas H. Brandt,

Han er blandt indlægsholderne den 6. februar.

Læs også