Sindal Biogas kører nu med ny ejerkreds

DBC Invest (et søsterselskab til Danish Bio Commodities) og KK Invest (ejet af Glenthøj Kirketerp-familien) har fra 31. maj overdraget aktiemajoriteten i Sindal Biogas til Copenhagen Infrastructure Partners (CIP).

Mens KK Invest og DBC Invest som følge af transaktionen har nedbragt deres ejerandele i Sindal Biogas, vil de fortsat være centrale partnere i den fremtidige udvikling og drift af selskabet.

- Vi mener, at CIP er den rette partner til udviklingen af Sindal Biogas. Vores delvise frasalg af kapitalandele i Sindal Biogas skal ikke ses som et ønske om at reducere vores tilstedeværelse indenfor biogas – tværtimod. Vi ser frem til flere spændende biogaseventyr, siger Steen Bitsch, adm. direktør i Vestjyllands Andel og Bestyrelsesformand i Danish Bio Commodities A/S i en pressemeddelelse.

CIP forvalter 12 fonde og har cirka 28 milliarder euro (209 millioner kroner) under forvaltning til investeringer i energi og associeret infrastruktur fra mere end 160 internationale institutionelle investorer.

Læs også