400 gram for 30 kroner: Ny kødsatsning rammer køledisken

Fra mandag 13. januar er et alternativ til det velkendte og populære hakkede oksekød at finde i Salling Groups butikker i form af et blandingsprodukt af hakket oksekød og kyllingekød.

Et nyt kødprodukt er fra denne uge at finde i Føtex, Netto og Bilka. Et produkt bestående af hakket okse- og kyllingekød er blevet til i et samarbejde med den danske leverandør og samarbejdspartner Hilton Foods og bliver for første gang tilgængelig for kunderne i Danmark.

- Vi glæder os altid til at præsentere vores kunder for nye produkter, men når der er tale om en vare, som vi er først med på markedet, er vi ekstra spændte. Nogle vil måske stille spørgsmål ved kombinationen af kylling og okse, men produktet er testet, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger, hvor særligt smagen og konsistensen bliver fremhævet, siger Nicolai Lykke, kategorichef for kød i Salling Group i en pressemeddelelse og hentyder til Fødevarestyrelsens kostråd, der anbefaler reduceret indtag af rødt kød som oksekød.

Prisen for det nye blandingsprodukt på 400 gram vil starte på 30 kroner i Salling Groups butikker.

Foruden okse- og kyllingekødproduktet, der er konventionelt produceret, får Føtex, Netto og Bilka i næste uge også et blandingsprodukt bestående af oksekød indeholdende 35 procent ærteprotein.

Læs også