Familieejet kødvirksomhed udvider med 700 kvadratmeter
Midtfynsk kødvirksomhed har valgt at udvide sin produktion med 700 kvadratmeter efter en årrække med vækst.

Nørre Søby Slagteren i Nr. Lyndelse udvider med 700 kvadratmeter, som efter planen står klar i midten af juli. Arkivfoto
De seneste år har Nørre Søby Slagteren i Nr. Lyndelse vækstet på bundlinjen, og derfor har den familieejede kødvirksomhed igangsat en udvidelse på 700 kvadratmeter, som snart er klar til brug.
Det beretter Fyens Stiftstidende.
Direktør Ronni Black Nielsen ser frem til at tage det nye pølsemageri og pakkeri i brug, og overfor avisen kalder han udvidelsen en nødvendighed grundet flere års stigende efterspørgsel.
Siden 2020 er bruttofortjenesten steget markant og ligger i seneste regnskabsår på 13,8 millioner kroner og i dag er 70 procent af salget egenproducerede varer.
Udvidelsen har været længe undervejs, men grundet corona og inflation er planerne blevet udskudt. Nu er økonomien stabil nok til at gennemføre investeringen, og trods et fald i overskuddet i 2024 – bl.a. pga. flere ansatte – ser direktøren lyst på fremtiden.
Nørre Søby Slagteren leverer kvalitetskød til restauranter og institutioner rundt i hele landet, og fokus er fortsat på forædlede produkter med høj kvalitet. Ronnie Black Nielsen forventer, at udvidelsen både øger omsætningen og skaber nye arbejdspladser i løbet af 2025.