Slagtekalveproducent bliver en del af Himmerlands Food Group
Som led i en strategisk styrkelse af værdikæden for dansk kalveproduktion bliver Vitello Agro ApS en del af Himmerlands Food Group ApS.

Lars Rosbjerg Andersen har overdraget 33 procent af ejerskabet i Vitello Agro ApS til Himmerlands Food Group ApS, som er moderselskabet for Himmerlandskød A/S. Arkivfoto: Søren Nørgaard
Vitello Agro ApS bliver en del af Himmerlands Food Group ApS.
Det sker efter at Lars Rosbjerg Andersen Holding ApS har overdraget 33 procent af ejerskabet i den nordjyske slagtekalveproducent til Himmerlands Food Group ApS.
Vitello Agro har gennem flere år markeret sig som en central aktør inden for opdræt og produktion af kalve. Selskabet blev stiftet af Lars Rosbjerg Andersen, Anders Rasmussen og Rasmus Alstrup, som fortsat er aktive partnere og medejere.
Med ejerskabsoverdragelsen styrkes båndet til Himmerlandskød A/S og den samlede produktionsinfrastruktur.
- Vi ser et stort potentiale i at integrere Vitello Agro endnu tættere i vores fødevarekoncern. Det giver os mulighed for at styrke både kvalitet og effektivitet i hele produktionsleddet – fra opdræt til færdigt produkt, siger Lars Rosbjerg Andersen, adm. direktør i Himmerlandskød A/S, i en pressemeddelelse.
Sammen med Anders Rasmussen og Rasmus Alstrup skal Himmerlands Food Group videreudvikle Vitello Agro og skabe en mere gennemsigtig værdikæde til gavn for både landmænd og forbrugere.