JN Meat International ApS med base I Slagelse har igen sikret sig en topplacering ved World Steak Challenge i London.

For fjerde gang blev den sjællandske produktionsvirksomhed af kødprodukter nemlig hædret med en VM-titel. Denne gang for sin græsfodrede oksemørbrad.

John Sashi Nielsen er grundlægger af JN Meat International, og han kalder anerkendelsen et bevis på mange års målrettet arbejde for at levere kød af højeste kvalitet.

- Jeg og hele mit dygtige team bag JN Meat International er enormt stolte over igen at blive præmieret som verdens bedste i vores branche, nu for fjerde gang, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det er et bevis på, at det hårde arbejde med konstant at opsøge og udvikle kød af højeste kvalitet giver mening. At få anerkendelsen for at levere det fineste oksekød gør hele indsatsen værd og styrker kun motivationen til at blive ved.

Udskæringen fra finsk Ayrshire-kvæg imponerede en jury på 60 eksperter, som bedømte smag, mørhed og udseende.

Ifølge John Sashi Nielsen skyldes succesen blandt andet optimale forhold i Finland, hvor kvæggene græsser i ren natur og vokser langsomt.

Udover VM-titlen hjemtog JN Meat International også flere guldmedaljer for udskæringer fra serierne SASHI og Freygaard.

Business