Fødevare-matchmaker: Solveig vil gøre op med forældet fødevaresystem

Solveig Felbo opdagede ved et tilfælde, hvor store handelsbarrierer, der eksisterer i fødevarebranchen for særligt små producenter og de interesserede grossister. Det blev startskuddet til handelsplatformen Råhandel, som Solveig driver som leder og direktør. Her er hun med til at facilitere bæredygtige niche-varer og skabe mere fleksibilitet og mobilitet for producenterne.

Solveig er ikke bleg for at erkende, at samarbejdet mellem Råhandel og Coop har været en kæmpe hjælp for både platformen og platformens producenter. Foto: Victor Juul Grønbæk Med de 10,5 millioner kroner investeret af Johan Bülow og et fortsat stærkt samarbejde med Coop, vender Solveig Felbo og hendes hold nu øjnene mod at åbne i Jylland og på sigt internationalt. Foto: Victor Juul Grønbæk

29-årige Solveig Felbo er leder og direktør af den digitale handelsplatform Råhandel. Hvad der begyndte som en lille startup i en garage i Roskilde, har siden udviklet sig til en attraktiv onlineplatform, hvor hun og hendes dygtige team faciliterer køb og salg af fødevarer mellem små danske producenter, og detail-, hotel- og restaurationsbranchen.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også