Første spadestik taget til nyt Danish Crown-hovedkvarter

Byggeriget af det kommende hovedkvarter for Danish Crown ved Randers kan nu gå i gang.

Fredag kunne Danish Crown tage de første spadestik til firmaets kommende hovedkvarter i Randers.

De blev foretaget synkront af virksomhedens direktør Jais Valeur, formand Erik Bredholt og borgmester i Randers Kommune (V), Torben Hansen. 

Bygningen bliver på omkring 13.000 kvadratmeter og huser arbejdspladser til cirka 550 medarbejdere.
Byggeriet af det nye hovedkontor sker på Tulipvej, hvor nedrivningen af den nedlagte pølsefabrik nu er afsluttet.

Entreprisesummen er godt 200 millioner kroner, og det nye hovedkontor forventes at være klar til indflytning i april 2023.

-Vi tager nu for alvor hul på byggeriet af vores nye hovedkontor. Det er et nyt skridt i en spændende rejse for Danish Crown, og byggeriet signalerer, at bæredygtighed er et nøgleord i koncernens fremtid, siger Group CEO Jais Valeur.

Byggeriet kommer ud over at agere kontorarbejdsplads også til at inde holdet det, virkosomheden kalder et masterchefkøkken, så kommer der til at være delikatesseslagterbutik i bygningen. For nu bliver hovedkaverteret bygget på Tulipvej, men når yggeriiet står færdigt har navnet skiftet navn til Danish Crown Vej. 

- Stort tillykke til Danish Crown og til hele Randers og omegn. Det nye hovedkontor er en milepæl for Danish Crown og stort og vigtigt for os alle i Randers Kommune. Vi har fælles historie, vi har altid hørt sammen med Danish Crown og den udvikling, koncernen står for, ligesom vi glæder os over de mange arbejdspladser, der fortsat vil være i Randers, udtaler Torben Hansen om påbegyndelsen af byggeriet. 

 

 

 

 

Læs også