Nordsjællandsk landmand kridter banen til dansk wagyu-industri

Femtegenerationslandmand ved Bondegaarden i Østrup og ejer af brandet Dansk Wagyu Jørgen Skou Larsen var på Roskilde Dyrskue for at gøre opmærksom på sine kødprodukter fra de helt særlige kødkvæg i håbet om at få flere landmænd til at hoppe med på den japanske kødvogn.

Man kan ikke sige fødevarer uden også at sige landbrug. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at der på Roskilde Dyrskue også er blevet gjort et stort nummer ud af mange spændende fødevareproducenter, der lever af, hvad landbruget producerer.

Det foregår i den store hal, Spisekammeret, hvor vi også møder landmanden og kødproducenten Jørgen Skou Larsen. Han er femtegenerationslandmand på Bondegaarden i Østrup nord for Roskilde.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs også