Julie vil gøre fermenteret te til hvermandsdrik
Bag Kombucha Time, der sælger sprudlende, forfriskende fermenteret te – også kaldet kombucha – finder vi stifter og indehaver, 23-årige Julie Boye-Hansen fra Slagelse. Med den sunde læskedrik forsøger hun at tage det danske marked med storm og normalisere kombucha som et sundere alternativ til den populære sodavand.

Efter en studietur til USA startede den dengang 18-årige Julie Boye-Hansen med at brygge kombucha på hobbyplan. I dag kører hun nu Kombucha Time på fuldtid i en alder af 23. Fotos: Victor Juul Grønbæk
- Hey honey, it’s Kombucha Time.
Således står der på etiketten på glasflasken med fermenteret te, der er produceret af Kombucha Time. Bagmanden bag drikken er 23-årige Julie Boye-Hansen, der har brygget drikken i omkring seks år.
Drikken sælges ifølge den unge indehaver som et sundere alternativ til andre læskedrikke og en alkoholfri valgmulighed til fester. Kort sagt er ideen, at det altid er tid til kombucha.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her