Julie vil gøre fermenteret te til hvermandsdrik

Bag Kombucha Time, der sælger sprudlende, forfriskende fermenteret te – også kaldet kombucha – finder vi stifter og indehaver, 23-årige Julie Boye-Hansen fra Slagelse. Med den sunde læskedrik forsøger hun at tage det danske marked med storm og normalisere kombucha som et sundere alternativ til den populære sodavand.

- Hey honey, it’s Kombucha Time.

Således står der på etiketten på glasflasken med fermenteret te, der er produceret af Kombucha Time. Bagmanden bag drikken er 23-årige Julie Boye-Hansen, der har brygget drikken i omkring seks år.

Drikken sælges ifølge den unge indehaver som et sundere alternativ til andre læskedrikke og en alkoholfri valgmulighed til fester. Kort sagt er ideen, at det altid er tid til kombucha.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om 30 under 30

Følg med, når der stilles skarpt på 30 under 30 i landbruget. Læs, hvad der driver 30 unge med prominente positioner eller bemærkelsesværdige bedrifter.

Læs mere her

Læs også