Business 26-09-2022 12:24:13 Nytænkende teknologier skubber fødevaresektoren mod mere bæredygtighed Flere virksomheder omfavner i stigende grad nye forbrugertrends og sætter bæredygtighed centralt i forretningsudviklingen. Derfor inviterer Seges Innovation de nytænkende virksomheder til at dele deres erfaring med resten af sektoren. Bæredygtighed og lavt klimaaftryk er blevet værdistempler for en stadigt voksende forbrugerskare. Derfor mener man hos Seges Innovation, at den bedste løsning er vidensdeling. Foto: Piqsels Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Bæredygtighed er næsten ved at have nået samme kvalitetsstempel på fødevarer som det røde økologimærke eller teksten »spotpris«. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Kommende landmænd skal klædes på til ny klimadagsorden »Genialt« klimaværktøj skal fremtidssikre dansk fødevareproduktion Imageanalyse peger på dansk landbrug og fødevareindustri som bæredygtig bannerfører