Danish Crowns polske datterselskab udpeger ny topchef

Ny administrerende direktør i Danish Crown-datterselskabet Sokolów kommer fra en stor polsk fødevare- og landbrugsvirksomhed.

Den administrerende direktør fra en af de største polske fødevare- og landbrugsvirksomheder BZK Bakoma, Przemysław Gostkiewicz, er blevet udnævnt til ny adm. direktør for Danish Crowns polske datterselskab, fødevarevirksomheden Sokołów.

Han overtager efter Bogusław Miszczuk, som går på pension efter 50 år i virksomheden.

Przemysław Gostkiewicz har arbejdet i forskellige højtstående stillinger i globale virksomheder som Danone og SC Johnson, blandt andet med indenlandske og internationale markeder.

- Jeg er glad for at byde Przemysław velkommen til Danish Crown-familien og i Sokołów, og jeg er overbevist om, at han vil skabe en stor fremtid for Sokołów og for alle vores interessenter, siger Jais Valeur, koncerndirektør, Danish Crown.

- Jeg er overbevist om, at han vil skabe en stor fremtid for Sokołów og for alle vores interessenter

Jais Valeur, koncerndirektør, Danish Crown

Starter 1. november

Przemysław Gostkiewicz ser frem til at overtage tøjlerne i Sokołów og til at arbejde med Danish Crown.

- Jeg er meget begejstret for at slutte mig til Danish Crown-teamet og tage føringen af en af de største polske virksomheder med powerbrandet Sokołów, skabt af et stærkt team og ledere. Jeg er sikker på, at vi sammen vil være i stand til at tage det til næste vækstniveau, bygge videre på det solide forretnings-, kultur- og ledelsesgrundlag og udforske fremtidens muligheder.

Przemysław Gostkiewicz starter i sin nye rolle den 1. november.

Læs også