Netværk vil samle landets største landmænd og virksomheder

Et nyt netværk i dansk landbrug mener, at branchen har brug for, at de mest visionære ledere træder sammen og udvikler branchen indefra.

Netværket har fået navnet Agro Leaders Network, hvor målet, i første omgang, er at samle 50 landmænd og leverandører i et nyt, magtfuldt netværk.

Blandt stifterne er virksomhedsrådgiveren Kurt Skovsted, advokat Caroline Louise Ørskov Ganzhorn fra Interlex Advokater og tidligere erhvervsjournalist og co-founder af Farmbrella Group, Jakob Tilma, stiftet selskabet.

- Agro Leaders Network er et netværk for professionelle landmænd og professionelle leverandører til landbruget. Vi har ingen ambitioner om at vokse til at blive flere hundrede medlemmer; vi er netværket for dem, der kan og vil noget, når vi træder sammen, siger Kurt Skovsted i en pressemeddelelse.

Han har blandt andet sammen med den tidligere formand for Farmbrella Group gjort sig mange erfaringer med at drive netværk i agro-sektoren og mener, at han efter mere end 20 år i branchen som professionelt bestyrelses- og gårdrådsmedlem kan se behovet for et forum, hvor man kan drøfte seriøse virksomhedsmæssige og strategiske forhold har sin berettigelse.

Agro Leaders Network har ingen ansatte, og det er heller ikke planen, at der skal ansættes personale, for det er primært lysten til at udvikle sig sammen med andre, der skal drive netværket.

Læs også