26-årige Sarah overtager Michelin-leverende ostemejeri: - Hvis jeg sagde nej, ville han lukke mejeriet, så jeg kunne ikke sige nej
Efter en længere periode med uvis skæbne for det Michelin-anerkendte ostemejeri på Møn, Hårbølle Mejeri, er mejeriet endelig kommet på nye hænder. Med ny selskabsform bliver mejeriet fremover styret af 26-årige Sarah Tejlmann Madsen, der har drømme om at tage mejeriets produkter til nye højder.

Fra venstre: 26-årige Sarah Tejlmann Madsen har tidligere været elev på Hårbølle Mejeri fra 2020-2022. Nu er hun direktør i mejeriet og overtager den daglige drift fra den tidligere ejer, Per Sørup efter 13 år. Her ses hun med mejeriets landbrugs driftsleder, Nikolaj Uldum Heede Noe. Fotos: Hårbølle Mejeri
En ny epoke gryer på Møns renommerede ostemejeri, Hårbølle Mejeri.
Efter 13 års ejerskab har den tidligere mejerichef, 77-årige Per Sørup, givet stafetten videre til sin tidligere mejerielev, 26-årige Sarah Tejlmann Madsen.
Den nye direktør i mejeriet var i lærer på mejeriet i 2020-2022 og kom godt ud af det med den tidligere ejer. Hun fortæller, at Per Sørup over et halvt år har ringet nogle gange og spurgt, om hun ville overtage mejeriet. Og det var en gylden mulighed for hende.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her