Startup-virksomheder udnytter havets skatte til bæredygtige fødevareløsninger

Står det til to innovative startup-virksomheder, skal fremtidens bæredygtige fødevareløsninger findes i havet. Virksomhederne er begge deltagere i et iværksætterprogram på Aarhus Universitet, hvor den ene producerer fødevareemballage lavet af fiskeaffald, og den anden dyrker biomasse fra mikroalger til fødevareindustrien.

Aarhus Universitet har for nyligt budt velkommen til syv nye startup-virksomheder i iværksætterprogrammet EIT Food Seedbed. Programmet skal være med til at fremme startup-virksomheder med såkaldte » deep tech-ideer«, der har potentiale til at udvikle løsninger, som kan revolutionere fødevareindustrien.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs også