Snart kan du blive kandidat i bæredygtig og sikker fødevareproduktion

På DTU og KU vil man fra starten af 2022 tilbyde en fælles kandidatuddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Uddannelsen giver indsigt i det komplekse samspil mellem behovet for at øge bæredygtigheden i fødevaresektoren uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.

Verden ruster sig i disse tider på at ændre mange vaner, der har kostet planeten en del. Bæredygtighed er nutidens buzzword, og det kan kun gå for langsomt med at ændre nogle af de etablerede fødevareproducenters nuværende procedurer.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også

Ny dansk mejeriteknologi kan være grøn milepæl
Fødevarenetværk vil bevæge sig ud over erhvervets grænser
Landmænd vil udvikle sig
Fra trug til tallerken: Rapsprotein til foder kan blive til fødevarer
Græs kan blive ny grøn emballage
Cirkulært bagværk: AU-forsker vil skabe emballering af tørt brød