Databaseret madspildsløsning går efter 700 lokaliteter på fire år
Startuppen FoodOp har ambitioner om at mangedoble antallet af lokationer, der bruger firmaets system. Virksomheden har udviklet et system, der hjælper med at reducere madspildet i kantiner.

Med digitale vægte fra FoodOp kan kantiner og cateringvirksomheder måle det præcise forbrug af maden. Fotos: FoodOp
Den danske startup FoodOp fik først gang i forretningen for et års tid siden, men virksomheden er allerede til stede på cirka 30 lokaliteter i Danmark. Og planen er nu at vokse eksponentielt over de næste fire år og ramme cirka 700 lokaliteter ved slutningen af 2025. Det fortæller adm. direktør og medstifter i virksomheden Nichlas Saul.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her